• Es selecciona la varietat de cargol Bover (Helix aspersa müller) de gust fort i textura compacta, essent el més apreciat i valorat a la nostra cuina.

Després d’una acurada selecció es dipositen en cargoleres per fer un bon cicle depuratiu a una temperatura i humitat controlada.

  Es selecciona la varietat de cargol Bover (Helix aspersa müller) de gust fort i textura compacta, essent el més apreciat i valorat a la nostra cuina. Després d’una acurada selecció es dipositen en cargoleres per fer un bon cicle depuratiu a una temperatura i humitat controlada.

 • El cargol es submergeix amb aigua calenta per aconseguir una neteja profunda i despertar-lo.

La cocció es fa amb oli de gira-sol, espècies, plantes aromàtiques i aigua amb sal durant uns 90 minuts.

A continuació, es separan del líquid de cocció i es refreden ràpidament per millorar i conservar les seves qualitats organolèptiques.

  El cargol es submergeix amb aigua calenta per aconseguir una neteja profunda i despertar-lo. La cocció es fa amb oli de gira-sol, espècies, plantes aromàtiques i aigua amb sal durant uns 90 minuts. A continuació, es separan del líquid de cocció i es refreden ràpidament per millorar i conservar les seves qualitats organolèptiques.

 • Els cargols perfectament nets i cuinats s'envasen en diferents formats: en bosses al buit amb atmosfera controlada i amb pots de vidre esterilitzats.
En aquestes condicions es millora la seva durabilitat sense perjudicar la qualitat i el gust.

  Els cargols perfectament nets i cuinats s'envasen en diferents formats: en bosses al buit amb atmosfera controlada i amb pots de vidre esterilitzats. En aquestes condicions es millora la seva durabilitat sense perjudicar la qualitat i el gust.

 • L’objectiu de Vdegust és elaborar un cargol preparat perquè només falti escalfar-lo i condimentar-lo al vostre gust.

  L’objectiu de Vdegust és elaborar un cargol preparat perquè només falti escalfar-lo i condimentar-lo al vostre gust.

SEGUEIX-NOS A INSTAGRAM @vdegust