• Es recol·lecta la varietat de caragol Bover (Helix aspersa müller) de gust fort i textura compacta, essent el més apreciat i valorat a la nostra cuina.

    Recol·lecció

    Es recol·lecta la varietat de caragol Bover (Helix aspersa müller) de gust fort i textura compacta, essent el més apreciat i valorat a la nostra cuina.

  • Després de seleccionar esl cargols per descartar els poc borats, trencats i morts es dipositen en caragoleres, per aconseguir així una bona purga i un posterior dejuni.
 Aquest procés dura uns set dies, estan el caragol a una temperatura i humitat controlada per millorar el cicle depuratiu.

    Selecció

    Després de seleccionar esl cargols per descartar els poc borats, trencats i morts es dipositen en caragoleres, per aconseguir així una bona purga i un posterior dejuni. Aquest procés dura uns set dies, estan el caragol a una temperatura i humitat controlada per millorar el cicle depuratiu.

  • Un cop triats se sotmeten a un acurat rentat per netejar i despertar el caragol. La cocció es fa amb oli de gira-sol, espècies, plantes aromàtiques i aigua amb sal durant uns 90 minuts.
Finalment se separa del líquid de cocció i es refreda ràpidament per millorar i conservar les seves qualitats organolèptiques.

    Cocció

    Un cop triats se sotmeten a un acurat rentat per netejar i despertar el caragol. La cocció es fa amb oli de gira-sol, espècies, plantes aromàtiques i aigua amb sal durant uns 90 minuts. Finalment se separa del líquid de cocció i es refreda ràpidament per millorar i conservar les seves qualitats organolèptiques.

  • Amb el cargol perfectament cuinat i fred es fa l'envasatge al buit amb atmosfera controlada.
En aquestes condicions es millora la seva durabilitat sense perjudicar la qualitat i el gust.

    Envasatge

    Amb el cargol perfectament cuinat i fred es fa l'envasatge al buit amb atmosfera controlada. En aquestes condicions es millora la seva durabilitat sense perjudicar la qualitat i el gust.

  • El cargol cuinat, en les millors condicions i qualitat

    El cargol cuinat es subministra a punt de menjar, només li cal escalfar-lo, afegir-li salsa o condimentar-lo al gust.

  • La millor qualitat en el procés de cocció dels cargols

    La cocció es fa amb oli de girasol, espècies, plantes aromàtiques i aigua amb sal durant uns 90 minuts. Finalment es refreden els cargols ràpidament per millorar i conservar les seves qualitats.

  • Disposem de cargols vius de la varietat cargol Bover

    Els caragols provenen del camp en estat silvestre, principalment de diferents regions de Catalunya i Aragó segons temporada i oferta.
    Els cargols es dipositen en cargoleres on es purga i dejuna durant unes setmanes.

  • La nostra salsa especial per cargols cuinats

    Exquisides salses que juntament amb els nostres cargols cuinats i després de barrejar-ho bé; obtenim un plat excel·lent en qualitat i gust.

SEGUEIX-NOS A INSTAGRAM @vdegust