• Els caragols provenen del camp en estat silvestre, principalment de diferents regions de Catalunya i Aragó segons temporada i oferta.<br /><br />
Només es recol·lecta la varietat de caragol Bover (Helix aspersa müller) de gust fort i textura compacta, essent el més apreciat i valorat a la nostra cuina.

    Recol·lecció

    Els caragols provenen del camp en estat silvestre, principalment de diferents regions de Catalunya i Aragó segons temporada i oferta.

    Només es recol·lecta la varietat de caragol Bover (Helix aspersa müller) de gust fort i textura compacta, essent el més apreciat i valorat a la nostra cuina.

  • Es fa una primera selecció per descartar els poc borats, massa petits, massa grans i trencats.<br /><br />
A continuació es dipositen en caragoleres, on es poden moure i menjar un preparat d'herbes especial per aconseguir així una bona purga i un posterior dejuni. Aquest procés dura uns set dies, estan el caragol a una temperatura i humitat controlada per millorar el cicle depuratiu.

    Selecció

    Es fa una primera selecció per descartar els poc borats, massa petits, massa grans i trencats.

    A continuació es dipositen en caragoleres, on es poden moure i menjar un preparat d'herbes especial per aconseguir així una bona purga i un posterior dejuni. Aquest procés dura uns set dies, estan el caragol a una temperatura i humitat controlada per millorar el cicle depuratiu.

  • Primerament se supervisa la qualitat i es descarten els no aptes per la cocció. Un cop triats se sotmeten a un acurat rentat per netejar i despertar el caragol. La cocció es fa amb oli de gira-sol, espècies, plantes aromàtiques i aigua amb sal durant uns 90 minuts.<br /><br />
Finalment se separa del líquid de cocció i es refreda ràpidament per millorar i conservar les seves qualitats organolèptiques.

    Cocció

    Primerament se supervisa la qualitat i es descarten els no aptes per la cocció. Un cop triats se sotmeten a un acurat rentat per netejar i despertar el caragol. La cocció es fa amb oli de gira-sol, espècies, plantes aromàtiques i aigua amb sal durant uns 90 minuts.

    Finalment se separa del líquid de cocció i es refreda ràpidament per millorar i conservar les seves qualitats organolèptiques.

  • Amb el caragol perfectament cuinat i fred es fa l'envasatge en contenidors de fusta i bossa transparent per envasar al buit amb atmosfera controlada. En aquestes condicions es millora la seva durabilitat sense perjudicar la qualitat i el gust.

    Envasatge

    Amb el caragol perfectament cuinat i fred es fa l'envasatge en contenidors de fusta i bossa transparent per envasar al buit amb atmosfera controlada. En aquestes condicions es millora la seva durabilitat sense perjudicar la qualitat i el gust.

  • El cargol cuinat, en les millors condicions i qualitat

    El cargol cuinat es subministra a punt de menjar, només li cal escalfar-lo, afegir-li salsa o condimentar-lo al gust.

  • La millor qualitat en el procés de cocció dels cargols

    La cocció es fa amb oli de girasol, espècies, plantes aromàtiques i aigua amb sal durant uns 90 minuts. Finalment es refreden els cargols ràpidament per millorar i conservar les seves qualitats.

  • Disposem de cargols vius de la varietat cargol Bover

    Els caragols provenen del camp en estat silvestre, principalment de diferents regions de Catalunya i Aragó segons temporada i oferta.
    Els cargols es dipositen en cargoleres on es purga i dejuna durant unes setmanes.

  • La nostra salsa especial per cargols cuinats

    Exquisida salsa que juntament amb els nostres cargols cuinats i després de barrejar-ho bé; obtenim un plat excel·lent en qualitat i gust.

SEGUEIX-NOS A INSTAGRAM @vdegust