Cuinat amb oli, plantes aromàtiques i espècies
Ingredients: CARGOL bover, oli de girasol, sal marina, caiena, plantes aromàtiques i espècies.
Producte esterilizat, conservar en un lloc fresc i sec.
Caduca al cap d'un any de la seva datas de producció.
Un cop obert, conserveu-ho en refrigeració i consumir en un termini màxim de 3 dies.
Producte sense additius ni conservants.
Composició nutricional per 100 g *
Valor energètic 723 Kj 173 Kcal
Greixos 11,66 g
del quals, saturats 2,09 g
Hidrats de carboni 1,78 g
del quals, sucres 0,00 g
Proteïnes 14,35 g
Sal 0,45 g
* DE PRODUCTE ESCORREGUT
PREPARACIÓ:
Abocar els cargols en un colador per eliminar l'oli.
A LA PLANXA O PAELLA: Abocar oli fins cobrir el fons, deixar-lo escalfar a mitja potència i seguidament abocar-hi els cargols cuinats i tapar. Condimentar al gust o afegir salsa. Remenar-ho bé durant 5 minuts.
AL FORN: Preescalfar el forn a uns 170º, un cop calent, dipositar-hi els cargols cuinats després de condimentar-los al gust amb oli, pebre, caiena,... o bé salsa, allioli o sal marina.