Ingredients: CARGOL bover cuinat amb aigua, oli de girasol (macerat amb espècies i plantes aromàtiques), sal marina i caiena.
Producte refrigerat, envasat al buit amb atmosfera protectora, conserveu entre 2 i 4ºC
Un cop obert consomir-ho el mateix dia.
Producte natural, sense additius afegits.
Composició nutriconal per 100 g
Valor energètic 950 Kj 93 Kcal
Greixos 1,85 g
del quals, saturats 0,43 g
Hidrats de carboni 1,98 g
del quals, sucres 0,00 g
Proteines 15,94 g
Sal 0,50 g
CONSELLS BASICS DE PREPERACIÓ:
A LA PLANXA O PAELLA: Abocar l'oli dins la planxa o paella cobrin el fons, deixar-lo escalfar i seguidament abocar-hi els cargols cuinats. Condimentar al gust, o afegir salsa. Remenar-ho bé durant 5 minuts.
AL FORN: Preescalfar el forn a uns 170º, un cop calent, dipositar-hi els cargols cuinats després de condimentar-los al gust amb oli, pebre, o bé salsa, allioli o sal marina.