Nosaltres

VdeGust és una marca del sector agroalimentari que es dedica a la producció i venda de cargols cuinats i salses. Creada el 2017, forma part de l'empresa Mas Can Carlina SL, fundada el 2014 per Ramon Brunsó. L'obrador està situat a Cornellà del Terri, un poble de la comarca del Pla de l'Estany. Durant més de tres generacions, la família Brunsó té una parada especialitzada en la venda al detall d'ous i cargols vius al mercat del Lleó, a Girona.

La idea de crear VdeGust va sorgir com una alternativa més fàcil i còmode per poder menjar els cargols cuinats i prepar-los al gust. Els cargols, de tipus bover, estan purgats amb més d'una setmana de dejuni i la seva cocció es fa amb aigua, oli macerat amb espècies i plantes aromàtiques, sal i caiena durant més de 90 minuts a temperatura controlada, aconseguint així un cargol melós en boca i saborós als paladars més exigents. Els productes que ofereix VdeGust són els cargols en conserva, els cargols refrigerats, els cargols a la llauna i dues salses de tomàquet.

Actualment s'està treballant a la finca Mas Can Carlina per poder implementar vivers de cargols bover. D'aquesta manera es vol recuperar l'espècie autòctona de la zona.

Filosofia Corporativa

Missió

La nostra missió és proporcionar una alternativa fàcil, ràpida i còmode perquè els nostres clients puguin menjar i preparar els cargols al seu gust.

Visió

La nostra visió és ser una empresa líder en el sector del cargol cuinat oferint un producte de categoria millorant i potenciant les seves propietats amb una bona relació qualitat / preu.

Valors

-Proximitat: VdeGust treballa amb el cargol bover, un dels cargols de la terra més comú als Països Catalans, a més d'altres productes així com el tomàquet o les herbes aromàtiques que són d'elaboració pròpia.

-Experiència: Sent la tercera generació que continua amb la venda de cargols vius a la plaça del Mercat del Lleó, a Girona, la nostra família fa dècades que es dedica al món del cargol.

-Qualitat: Un dels objectius principals de VdeGust és oferir un producte amb la màxima qualitat garantida, potenciant tot el seu saber i conservant els seus valors nutricionals.

-Responsabilitat Mediambiental: Sempre que sigui possible, s'usaran materials reciclats per l'elaboració dels productes. D'aquesta manera, les safates dels cargols refrigerats són fets amb polpa de canya de sucre, per tant, és 100% biodegradable.