Per poder elaborar els cargols a la llauna amb allioli i julivert, necessitarem els següents condiments:
- Una bossa de 400 g de cargols refrigerats o bé una de 400 g de cargols en conserva VdeGust
- Allioli (el podeu comprar ja elaborat o bé fer-lo vosaltres)
- Julivert fresc
- Una llauna a la mida de la quantitat dels cargols
Preparació:
- El primer pas serà posar els cargols a la llauna de manera que quedin boca amunt.
- Seguidament, i depenent de si agrada molt o no, i afegirem l'allioli pel cim.
- Com a últim pas i per tal de condimentar-los, i afegirem les fulles de julivert fresc sobre el cargol.
- Amb el forn prèviament escalfat a 170 ºC, i posarem la llauna de cargols i els hi deixarem uns 10 minuts.
Una vegada s'hagin seguit tots els passos, els cargols estaran llestos per servir-los i gaudir-los! Bon profit!
Comentaris