Cargols a la llauna amb allioli i julivert

21/09/2021
Ramon Brunsó

Un plat exquisit i fàcil d'elaborar, perfecte per aquells amants de la cuina tradicional catalana.

Per poder elaborar els cargols a la llauna amb allioli i julivert, necessitarem els següents condiments:

  • Una bossa de 400 g de cargols refrigerats o bé una de 400 g de cargols en conserva VdeGust
  • Allioli (el podeu comprar ja elaborat o bé fer-lo vosaltres)
  • Julivert fresc
  • Una llauna a la mida de la quantitat dels cargols

Preparació:

  1. El primer pas serà posar els cargols a la llauna de manera que quedin boca amunt.
  2. Seguidament, i depenent de si agrada molt o no, i afegirem l'allioli pel cim.
  3. Com a últim pas i per tal de condimentar-los, i afegirem les fulles de julivert fresc sobre el cargol.
  4. Amb el forn prèviament escalfat a 170 ºC, i posarem la llauna de cargols i els hi deixarem uns 10 minuts.

Una vegada s'hagin seguit tots els passos, els cargols estaran llestos per servir-los i gaudir-los! Bon profit!

Comentaris