Cargols a la sal i romaní

10/06/2021
Ramon Brunsó. VdeGust

Un plat perfecte per aquells que els hi agradin els cargols molt secs, sense cap salsa o bé per sucar.

Aquesta vegada hem optat per afegir als nostres cargols un toc més salat.

Així doncs, per poder fer els cargols a la sal i romaní, necessitarem els següents condiments:

  • Una safata de 400 g de cargols refrigerats VdeGust
  • Fulles de romaní sec
  • Sal (s'aconsella una sal gruixuda: maldon, pètals de sal, kosher...)
  • Oli d'Oliva Verge Extra (OOVE)

Preparació:

  1. Primerament, seleccionarem una llauna a la mida de la quantitat dels cargols.
  2. Omplirem la base del contenidor amb una capa de sal gruixuda i hi passarem un raig d'OOVE abans de posar-hi els cargols.
  3. Afegirem els cargols refrigerats de VdeGust a la llauna col·locant-los un per un boca avall sobre la capa de sal.
  4. Una vegada els cargols estiguin col·locats, hi escamparem les fulles de romaní sec per sobre.
  5. Amb el forn prèviament escalfat a 170ºC, posarem la llauna de cargols i els hi deixarem uns 10 minuts.

Una vegada s'hagin seguit tots els passos, els cargols estaran llestos per servir-los i gaudir-los! Bon profit!

Comentaris