Per poder elaborar els cargols a la sal, necessitarem els següents condiments:
- Una bossa de 400 g de cargols refrigerats o bé una de 400 g de cargols en conserva VdeGust
- Un envàs de 250 g de sal Maldon
- Una mica de fulles de romaní seques
- Oli d'Oliva Verge Extra (OOVE)
- Un contenidor metàl·lic a la mida de la quantitat dels cargols
En el cas de voler sucar els cargols amb alguna salsa, es recomana fer-ho amb allioli, vinagreta o salsa verda.
Preparació:
- Primerament, omplirem la base del contenidor metàl·lic amb una capa de sal Maldon.
- Per tal de poder-se cuinar més bé, hi afegirem un raig d'oli sobre la capa de sal.
- Una vegada tinguem preparada la base, hi afegirem els cargols VdeGust col·locant-los un a un boca avall sobre la sal.
- Per donar-li el toc aromàtic, i afegirem les fulles de romaní sec per sobre.
- Finalment, posarem els cargols dins el forn (prèviament escalfat a uns 170 ºC), i els hi deixarem uns 10 minuts. En el cas de voler-los més secs, deixar-los més temps al forn.
Una vegada s'hagin seguit tots els passos, els cargols estaran llestos per servir-los i gaudir-los! Bon profit!
Comentaris