Per poder elaborar els cargols al pesto casolà, necessitarem els següents condiments:
- Una bossa de 400 g de cargols refrigerats o bé una de 400 g de cargols en conserva VdeGust
- 3 grapats de fulla grossa d'albahaca
- 250 ml d'Oli d'Oliva Verge Extra (OOVE)
- 100 g de pinyons
- 100 g de parmesà rallat
- 1 dent d'all
- Una mica de sal
Preparació:
- Començarem posant tots els ingredients per fer la salsa de pesto en un morter o en una batidora, i anirem comprovant que ens quedi una salsa una mica homogènia. Si es vol més líquida, afegir-hi més oli.
- Un cop tenim feta la salsa, afegir-la a la paella amb els cargols.
- Ho anem barrejant tot durant 5 minuts... i llestos!
Una vegada s'hagin seguit tots els passos, els cargols estaran llestos per servir-los i gaudir-los! Bon profit!
Comentaris