Cargols al pesto casolà

10/06/2021
Ramon Brunsó.

Per tots aquells que són amants de la dieta mediterrània, però també de la cuina italiana, us presentem una recepta on es fusionen les dues cultures.

 

Per poder elaborar els cargols al pesto casolà, necessitarem els següents condiments:

  • Una bossa de 400 g de cargols refrigerats o bé una de 400 g de cargols en conserva VdeGust
  • 3 grapats de fulla grossa d'albahaca
  • 250 ml d'Oli d'Oliva Verge Extra (OOVE)
  • 100 g de pinyons
  • 100 g de parmesà rallat
  • 1 dent d'all
  • Una mica de sal

Preparació:

  1. Començarem posant tots els ingredients per fer la salsa de pesto en un morter o en una batidora, i anirem comprovant que ens quedi una salsa una mica homogènia. Si es vol més líquida, afegir-hi més oli.
  2. Un cop tenim feta la salsa, afegir-la a la paella amb els cargols.
  3. Ho anem barrejant tot durant 5 minuts... i llestos!

Una vegada s'hagin seguit tots els passos, els cargols estaran llestos per servir-los i gaudir-los! Bon profit!

Comentaris