Per poder elaborar els cargols amb botifall, necessitarem els següents condiments:
- Una bossa de 180 g de cargols refrigerats o bé una de 180 g de cargols en conserva VdeGust
- Un botifall, o més ben dit, una botifarra amb all
- Una ceba de Figueres gran o bé dues de petites
- Una mica de sal
- Tres grans d'all negre
- Oli d'Oliva Verge Extra (OOVE)
En el cas de no trobar cap carnisseria que tinguin botifarra amb all, es pot utilitzar una botifarra de tota la vida i afegir-hi més all a la recepta.
Preparació:
- Primerament, tallarem la ceba i la posarem a la paella amb una base d'oli.
- Una vegada la ceba quedi rossejada, trossejarem la botifarra a trossos petits i l'afegirem a la paella.
- A continuació, hi tirarem els grans d'all negre.
- Quan tots els ingredients estiguin cuinats i barrejats, hi afegirem els cargols VdeGust durant uns 5 minuts... i llestos!
Una vegada s'hagin seguit tots els passos, els cargols estaran preparats per servir-los i gaudir-los! Bon profit!
Comentaris