Cargols amb tomàquet sec i romaní

11/06/2021
Ramon Brunsó.

Si us agraden els cargols amb la seva salsa de tomàquet, però amb un toc més distint, aquesta és una recepta ideal per vosaltres.

 

Us presentem un plat molt senzill i ràpid de fer. Amb tan sols dos condiments és suficient per elaborar aquesta recepta.

Per poder preparar els cargols amb tomàquet sec i romaní, necessitarem els següents condiments:

  • Una bossa de 400 g de cargols cuinats refrigerats o un pot de 400 g de cargol en conserva
  • Tomàquet sec en conserva amb oli i romaní (el podreu trobar a qualsevol supermercat)
  • Oli d'Oliva Verge Extra (OOVE)
  • Una mica de sal, pebre i caiena al gust

Preparació:

  1. Primerament, trossejarem en petits talls el tomàquet sec en conserva.
  2. A continuació, posarem un fons d'OOVE en una paella. Es recomana escalfar-ho a una cocció mitjana (6-7).
  3. Una vegada l'oli estigui calent, afegirem els cargols cuinats per poder rossejar-los.
  4. Amb els cargols a la paella, afegirem el tomàquet en conserva prèviament trossejat i continuarem coent barrejant-ho tot bé.

Una vegada s'hagin seguit tots els passos, els cargols estaran llestos per servir-los i gaudir-los! Bon profit!

Comentaris