Us presentem un plat molt senzill i ràpid de fer. Amb tan sols dos condiments és suficient per elaborar aquesta recepta.
Per poder preparar els cargols amb tomàquet sec i romaní, necessitarem els següents condiments:
- Una bossa de 400 g de cargols cuinats refrigerats o un pot de 400 g de cargol en conserva
- Tomàquet sec en conserva amb oli i romaní (el podreu trobar a qualsevol supermercat)
- Oli d'Oliva Verge Extra (OOVE)
- Una mica de sal, pebre i caiena al gust
Preparació:
- Primerament, trossejarem en petits talls el tomàquet sec en conserva.
- A continuació, posarem un fons d'OOVE en una paella. Es recomana escalfar-ho a una cocció mitjana (6-7).
- Una vegada l'oli estigui calent, afegirem els cargols cuinats per poder rossejar-los.
- Amb els cargols a la paella, afegirem el tomàquet en conserva prèviament trossejat i continuarem coent barrejant-ho tot bé.
Una vegada s'hagin seguit tots els passos, els cargols estaran llestos per servir-los i gaudir-los! Bon profit!
Comentaris