Cargols amb tomàquet i romaní

Us presentem un plat molt senzill i ràpid de fer. Amb tan sols dos ingredients és suficient per elaborar aquesta recepta.

INGREDIENTS per 2 persones

1. Bossa de 400 g de cargols cuinats refrigerats o un pot de 500 g de cargol en conserva.

2. Tomàquet en conserva amb oli i romaní.

3. Oli d'oliva verge extra (OOVE)

4. Una mica de sal, pebre i caiena al gust.

PREPARACIÓ

1. Primerament trossejarem en petits talls el tomàquet en conserva.

2. A continuació escalfarem un fons d'oli d'oliva en una paella i afegirem els cargols cuinats per poder rossejar-los. 

3. Amb els cargols a la paella, afegirem el tomàquet trossejat i continuarem coent barrejant-ho tot bé.

4. Seguidament, afegirem els altres condiments: la sal, el pebre i la caiena.

5. Com a últim pas, abocarem en un recipient els cargols, i llestos!